Inxhinieri / Ndërtimtari

NDERIMI SH.P.K. ofron modele unike të ndërtimit duke përdorur teknologji shumë të avancuar duke u konsideruar si kompani lidere të këtyre teknikave në Europe duke arritur standarded më të larta të sigurisë në ndërtim dhe mbrojtje të ambientit.

Rreth Nesh

THEMELIMI I KOMPANIS DHE ZHVILLIMI SAJ Biznesit NTP “Nderimi” të  regjistruar pranë Ministris së Tregtisë dhe Industries në Prishtinë me Nr. të Biznesit  80045352 ne vitin 1991 , si biznes individual  me pronar legjitim  Shaban Aliu  nga Sllatina e eperme  Kuvendi Kumunal- Viti , në vitin 2004 kompania NTP ‘’Nderimi’’ ndërron statusin shoqeror nga nderrmarrje private ne ndërrmarrje shoqerore ku shëndrrohet në Nderimi shpk (shoqeri me pergjegjsi te kufizuar) Aktivitetet kryesore të...

Më shumë

Sherbimet

Vizioni dhe përkushtimi ynë është të vazhdojmë me ofrimin e shërbimeve kualitative për klientët tanë duke ndërmarrë realizimin e projekteve të ndërlikuara në nivel lokal dhe ndërkombëtarë në fushën e Inxhinierisë, Ndërtimitarisë dhe Demolimit, si dhe Logjistikës dhe Tregtisë.

Fabrika e bukës KO-Bake

kobake

Fabrika e bukës dhe pjekurinave KO-Bake është themeluar në vitin 2008 duke filluar punën me ngritjen e 5 sillosëve me kapacitet 250t për deponimin e miellit për prodhimin e bukës. Fabrika posedon kapacitetet prodhuese në 25,000 bukë në 24 orë dhe rishtazi ka hapur dhe linjën e prodhimit të biskotave.

 

Më shumë

Lajmet

Shiko të gjitha postet

Partnerët