Engineering / Construction

NDERIMI LLC. offers unique construction models using very advanced technology while being considered as leader company using similar techniques as in Europe achieving highest standards of quality in construction and environment protection.

About us

HISTORIKU Kompania NDERIMI është një biznes aktiv në tregune gjërë të ballkanit qysh prej vitit 1991 . Pothuajse  25 vite të bërit biznes në Kosovë,Shqipëri,Maqedoni ,Greqi ,Mal të Zi dhe në vendet e tjera të rajonit kompania jonë është bërë ,një simbol i biznesit të suksesëshëm  dhe të njohur ndërkombtarisht. Aktivitetet kryesore të kompanis tonë ,lidhen ngushtë me industrinë ndërtimore,dhe në veqanti, në tregtin me hekur të profileve të ndryshme ,të...

Read More

Services

Our vision and commitment is to continue offering quality services for our clients while undertaking complex projects at local and international level in the field of Engineering, Construction and Demolition, Logistics and Trade.  

Bread Factory KO-Bake

kobakeBread and pastries factory KO-Bake was established in 2008 with building of 5 silos storages with a capacity of 250T storage of flour for bread production. The factory has the production capacity to 25,000 breads in 24 hours and has recently opened the production line of biscuits.

 

 

 

Read More

Partners