Inxhinieri / Ndërtimtari

NDERIMI SH.P.K. ofron modele unike të ndërtimit duke përdorur teknologji shumë të avancuar duke u konsideruar si kompani lidere të këtyre teknikave në Europe duke arritur standarded më të larta të sigurisë në ndërtim dhe mbrojtje të ambientit.

Rreth Nesh

HISTORIKU   Kompania NDERIMI është një biznes aktiv në tregune gjërë të ballkanit qysh prej vitit 1991 . Pothuajse  25 vite të bërit biznes në Kosovë,Shqipëri,Maqedoni ,Greqi ,Mal të Zi dhe në vendet e tjera të rajonit kompania jonë është bërë ,një simbol i biznesit të suksesëshëm  dhe të njohur ndërkombtarisht. Aktivitetet kryesore të kompanis tonë ,lidhen ngushtë me industrinë ndërtimore,dhe në veqanti, në tregtin me hekur të profileve të ndryshme ,të...

Më shumë

Sherbimet

Vizioni dhe përkushtimi ynë është të vazhdojmë me ofrimin e shërbimeve kualitative për klientët tanë duke ndërmarrë realizimin e projekteve të ndërlikuara në nivel lokal dhe ndërkombëtarë në fushën e Inxhinierisë, Ndërtimitarisë dhe Demolimit, si dhe Logjistikës dhe Tregtisë.

Fabrika e bukës KO-Bake

kobake

Fabrika e bukës dhe pjekurinave KO-Bake është themeluar në vitin 2008 duke filluar punën me ngritjen e 5 sillosëve me kapacitet 250t për deponimin e miellit për prodhimin e bukës. Fabrika posedon kapacitetet prodhuese në 25,000 bukë në 24 orë dhe rishtazi ka hapur dhe linjën e prodhimit të biskotave.

 

 

Më shumë

Lajmet

Shiko të gjitha postet

Partnerët