Logjistikë

NDERIMI SH.P.K. ofron metodat inovative në transport dhe logjistikë. Fleksibilitet dhe profitabilitet. Në kompanin tone, ne kemi prioritet ti përmbushim kërkesat dhe pritjet e klientëve tanë.  Tashmë 15 vite, kompania jonë ka arritur të menaxhoj shërbime transporti në gjithë rajonin.

Në   sektorin e industrisë ushqimore, kompania NDERIMI ka themeluar fabrikën e bukës dhe pjekurinave KO-Bake duke furnizuar tregun e Kosovës me bukë të llojeve të ndryshme si dhe duke krijuar linjë të re të biskotave me cilësi shumë të lartë.

Produktet tona janë në pajtueshmëri të plotë me standarded e ushqimit ISO 67: teknologjia ushqimore.

Sherbimet e ushqimit

"KO-Bake" - Fabrika e bukës dhe pastave

Mirë se vini në fabrikën tonë të bukës dhe pastiqerive "KO-Bake", ku konsumatori është qëllimi ynë, ushqimi është pasioni ynë dhe shërbimi kultura jonë.

Më shumë

Transporti

Suksesi i kompanisë sonë në logjistikë dhe shërbime tregtare varet nga dërgimi i mallrave dhe shërbimeve që vijnë në destinacione të caktuara shpejt dhe me efikasitet.

Më shumë