Vlerat tona

Ne i rrespektojmë vlerat e NDERIMI SH.P.K. në çdo gjë që bëjmë. Ata janë pjesë e kulturës, performancës dhe realizimit të punëve në kompaninë tonë dhe qelës kryesorë i sukeseve tona. 

Vlerat tona

 

Klientët – Ne jemi të angazhuar për ofrimin e shërbimeve të cilësisë më të lartë për klientët tanë.

Njerëzit – Ne e njohim dhe shpërblejmë profesionalizmin dhe arritjet e njerëzve tanë.

Suksesi – Ne udhëheqim me sukses përmes projekteve ekselente dhe zgjidhjeve inovative.

Integriteti – Ne jemi të vendosur për integritet dhe etikë në të gjitha vendimet dhe veprimet tona.

Qëndrueshmëria – Ne jemi të përkushtuar për mbrojtjen e mjedisit dhe zhvillimin e një të ardhme të qëndrueshme për komunitetet ku veprojmë.

Ne krenohemi për ato që bëjmë për klientët tanë.  Meritat tona flasim më  mirë  për angazhimet tona ndaj përsosmërisë së shërbimit

Meritat tona

  • Zgjidhje unike dhe kreative që plotësojnë pritjet e klientëve
  • Angazhim rigoroze ndaj parimeve etike të kompanisë tonë për të ofruar shërbime cilësore për klientët tanë
  • Në kërkim të vazhdueshëm për mundësi përtej komunikimit të dakorduar dhe objektivave të biznesit
  • Qasje creative ndaj nevojave dhe projekteve të klientëve
  • Produkte innovative për të plotësuar nevojat industriale
  • Cilësi profesionale të shërbimeve të ofruara nga një ekip shumë i motivuar
  • Punë ekipore bazuar në zbatimin e disiplinave efektive të komunikimit
  • Gatishmëria për të përmbushur kërkesat e klientëve në shitje me disponueshmëri 24/7